OVERHALLA-KONSEPTET

Overhalla-konseptet er en helt ny måte å bygge landbaserte smolt- og oppdrettsanlegg. Dette sikrer effektiv arbeidsflyt, bedre lønnsomhet, trygge og komfortable arbeidsplasser, uavhengig av hvilken RAS-løsning du har.

Karl Magne Grannes

Tlf: 971 73 400

[email protected]

Overhalla-konseptet

Konseptet byr på flere innovative grep, og ett av dem er en egenutviklet toppdrager som bidrar til opptil 40% bedre arealutnyttelse. Våre smoltkar er satt sammen av betongelementer og på toppen er det plassert en drager som forsterker konstruksjonen. Ved siden av at denne solide klaven holder elementene godt sammen, fungerer den også som en gangbane. Med et rekkverk, får man en trygg og bekvem adkomst til alle karene.

Våre løsninger for smoltoppdrett bygger på erfaring fra store oppdrag og målrettet satsing på produktutvikling. Med Overhalla-konseptet kan vi levere smoltkar som er opptil 6 meter høye, og kan ha en diameter på 16 meter. Du får maksimal plassutnyttelse, optimal integrasjon med alle typer RAS-anlegg og en tryggere arbeidsplass – i tillegg til alle de mange andre fordelene med å bygge i betong.

Her kan du se hvordan vi bygger og monterer Overhalla – konseptet.

Video

«…Nå har vi også fått
med oss SINTEF som
skal kvalitetssikre og
optimalisere løsningene
vi velger»


LES ARTIKKELEN OM HELGELAND
SMOLT PÅ NRK.NO

Våre oppdrettsanlegg i betong gir maks utnyttelse av plassen.

  • 1/3 byggetid med prefab
  • Gir optimal utnyttelse av arealene
  • Kan designes helt etter ditt behov, og tilpasses RAS-system og tekniske løsninger
  • Har lang levetid
  • Krever mindre vedlikehold og rengjøring
  • Energieffektivt
  • Tåler ekstremvær
Løfter betongelementer på lekter i Namsos

Betong er et robust materiale som tåler røff behandling og står imot ville naturkrefter. Over tid er våre smarte betongløsninger det mest lønnsomme og beste alternativet.