INDUSTRIALISERT HÅNDVERK

Som den eneste leverandøren nord for Dovre, kan Overhalla Betongbygg tilby slipte og børstede betongelementer i alle varianter.

I over 70 år har familiebedriften vært produsent av betongprodukter. Fra å være en lokal leverandør gikk selskapet på nittitallet igjennom en utvikling og ekspansjon som satte bedriften solid på kartet over store norske aktører i betongelementindustrien. Bedriftens omstillingsevne har vært et kjennetegn og en suksessfaktor, som har resultert i en omsetningsøkning fra 1. mill. i 1990 til 350 mill. i 2015.

Overhalla Betongbygg jobber for det meste mot entreprenører – og landbruksmarkedet og leverer elementer til alt fra skoler, leiligheter, driftsbygg, kulturhus og produksjonsbygninger i ulike bransjer.

Kapasitet
Moderne teknologi preger hele produksjonen, som drives etter metoden “Lean production”. Arbeidsstokken som i 2015 teller over 130 personer, sørger via skiftarbeid for utvidtet drift og utnyttelse av anlegget. Daglig produksjon ligger på ca 300 tonn.

Produksjonslokalet på ca 5.500 kvadratmeter, kompletteres av et kaldlager på drøyt 4.500 kvadrat. Dette sikrer en kontinuerlig drift og kapasitet for selv de største oppdrag.

Overhalla Betongbygg transporterer og monterer alle betongelementer på byggeplass. Dette sikrer en trygg og kostnadseffektiv prosess.

1000x400_bunn_v11