Spaltplank-kalkulator

For å gjøre det enkelt har vi satt opp en kalkulator med veiledende priser på ulike typer spaltplank. Fyll inn dine mål for å få et priseksempel. Det kan lønne seg å ringe selger for å få den beste prisen.

 • Storfe Ikon

  Storfe

  Plank for storfe har en plankebredde på 150 cm. Se skjema for byggemål.

 • Ungdyr Ikon

  Ungdyr

  Plank for ungdyr er godt egnet til sau og gris med en plankebredde på 120 cm. Se skjema for byggemål.

 • Kalv Ikon

  Kalv

  Plank for kalver er godt egnet til sau og gris med en plankebredde på 120 cm. Se skjema for byggemål.

 • Mariusokse Ikon

  Mariusplanken

  Mariusplanken er vår beste plank for storfe og okse med en plankebredde på 112 cm. Se skjema for byggemål.

 • Prisen er beregnet ut ifra vår standardplank på 3,6m.
 • Vi kan tilby lengder mellom 1,8 og opptil 4,8 meter.
 • Vi gjør oppmerksom på at dette er et enkelt prisoverslag.
 • Det kan lønne seg å ringe selger for den beste prisen.

* Dette er et enkelt prisoverslag. Send inn skjema til vår landbruksekspert for å motta et nøyaktig tilbud. Ved å sende inn kontaktskjemaet samtykker du at vi tar vare på informasjonen din for å kontakte deg.

 • Ikke fjern dette feltet. Det blir utfylt dynamisk fra brukeren på byggtypen "spaltplank".
 • Frakt er variabelt. For at vi skal kunne gi deg en nøyaktig pris trenger vi ditt postnummer.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Marius Vold

Tlf: 915 44 910

[email protected]

Spaltplank

Overhalla Betongbygg tilbyr markedets eneste spaltegulv med lastbærende avstandsklosser. Vår spalteplank har god styrke, lang levetid og er enkel å montere og vedlikeholde.

Spalteplank produseres i høy betongkvalitet, våtstøpes, pusses plan og litt ru. Dette gir rissfri overflate og god bestandighet. Overhalla Betongbyggs spalteplank er produsert i over 50 år.

Vektfordeling

Plankene er forbundet med en lastbærende avstandskloss, slik at vekta fordeles over hele flaten.

Spesifikasjoner

Leveres i lengder inntil 4,8 meter som enkel, dobbel eller trippelelement. Hvis montering av større elementer er vanskelig kan enkel spalteplank benyttes uten reduksjon av styrke.

I tabellen under kan du se en oversikt over vekt og mål.

 

spaltplank

Hva kan vi hjelpe deg med?

Fortell oss om det du lurer på, så kontakter vi deg. Du kan også se kontaktinfo til våre ansatte hvis du ønsker å ta direkte kontakt.

Skriv inn ditt telefonnummer – så fylles resten av skjemaet ut av 1881.no Vennligst sjekk at opplysningene stemmer.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Betong er et robust materiale som råler røff behandling og står imot ville naturkrefter. Over tid er våre smarte betongløsninger det mest lønnsomme og beste alternativet.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.