liggebås og forbrett

Liggebås og Fôrbrett

Prefabrikkerte liggebåser og fôrbrett effektiviserer monteringstiden og forbedrer kvaliteten.

Rasmus Ytterdahl Bolkan

Tlf: 469 59 548

[email protected]
Liggebås og forbrett

Overhalla Betongbygg har utviklet en ny type liggebåser for fjøs. Båsene støpes i former og produseres med fall og monteres direkte i fjøset, enten som enkeltrekker eller dobbeltrekker på dragere eller fundament. Produktet oppfyller kravene for forskriftsmessig jording.

Elementvekter:

Bredde 2,6 m = 3,40 tonn
Bredde 2,4 m = 3,20 tonn

Alle produkter som er montert for jording er testet og godkjent i henhold til NEK 400: 2010 og EN 62305. Se godkjenninger. Produktet er designbeskyttet.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon og last ned produktarket for å se tegninger.

Fôrbrett

Overhalla Betongbygg har i løpet av høsten 2013 ferdigutviklet en ny type fôrbrett til fjøs. Våre prefabrikkerte fôrbrett støpes i former, akkurat på samme måte som våre veggelementer. Fôrbrettene monteres sammen og oppfyller kravene for forskriftsmessig jording og er beregnet for 2 tonns akseltrykk. Fôrbrettet har en glatt overflate og er lett å rengjøre. Produktet er designbeskyttet.

Bredde: 1,20 m

Høyde:  3,60 m

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å vite mer om dette produktet.

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Fortell oss om det du lurer på, så kontakter vi deg. Du kan også se kontaktinfo til våre ansatte hvis du ønsker å ta direkte kontakt.

Skriv inn ditt telefonnummer – så fylles resten av skjemaet ut av 1881.no Vennligst sjekk at opplysningene stemmer.

  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Betong er et robust materiale som råler røff behandling og står imot ville naturkrefter. Over tid er våre smarte betongløsninger det mest lønnsomme og beste alternativet.