Plansilo

Leveres i ønsket størrelse og seksjoner. Enkel og rask montering.

Rasmus Ytterdahl Bolkan

Tlf: 469 59 548

[email protected]

Marius Vold

Tlf: 915 44 910

[email protected]

Prefabrikkerte kompaktelementer, godkjent for overbygg og 15 tonns pakkeutstyr. Vår plansilo er basert på prefabrikkerte betongelementer i tre meters høyde, med betong av høy kvalitet for nødvendig styrke og motstandsdyktighet mot silosyre. Leveres i ønsket størrelse og seksjoner.

Her leser du mer om vår miljøpolicy.
Beregning av volumkrav til plansilo: se grovfornett.no

Miljøriktig og økonomisk lønnsomt med plansilo

Nettstedet grovfornett.no har publisert en artikkel som underbygger påstanden om at plansiloen ikke bare er et økonomisk riktig valg, men at den også har klare miljøfordeler. Rapporten som støtter seg på data fra Agriplan, konkluderer med at plansilo er det klart rimeligste alternativet når byggekostnader, driftskostnader og transport er tatt med i beregningen. Det fokuseres i dokumentet kun på økonomi, og fordelen skal være betydelig for såvel store som små besetninger. Imidlertid våger vi å påstå at det oppnås en betydelig miljøgevinst først og fremst på grunn av mer effektiv transport og utslippskontroll, men også på grunn av betongens dokumenterte miljøregnskap.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Fortell oss om det du lurer på, så kontakter vi deg. Du kan også se kontaktinfo til våre ansatte hvis du ønsker å ta direkte kontakt.

Skriv inn ditt telefonnummer – så fylles resten av skjemaet ut av 1881.no Vennligst sjekk at opplysningene stemmer.

  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Betong er et robust materiale som råler røff behandling og står imot ville naturkrefter. Over tid er våre smarte betongløsninger det mest lønnsomme og beste alternativet.