Driftsbygg

Overhalla Betongbygg leverer alle typer driftsbygg

Rasmus Ytterdahl Bolkan

Tlf: 469 59 548

[email protected]

Marius Vold

Tlf: 915 44 910

[email protected]

Overhalla Betongbygg spesialiserer seg på å levere skreddersydde driftsbygg til landbruket. Vi tilbyr et bredt utvalg av robuste og funksjonelle bygg som dekker alle behovene til moderne gårdsdrift.

Vi kombinerer solid håndverk med moderne teknologi for å sikre at våre bygg møter de høyeste standardene for kvalitet, holdbarhet og funksjonalitet. Med Overhalla Betongbygg kan du være trygg på at ditt driftsbygg er skapt for å vare.

Garasjer/ redskapsbygg: Solide konstruksjoner som sikrer beskyttelse og oppbevaring av landbruksmaskiner og utstyr.

Lagerbygg for grønnsaker: Skreddersydde løsninger som sikrer optimal lagring av grønnsaker med hensyn til luftfuktighet og temperatur.

Andre driftsbygg: Vi tilpasser våre konstruksjoner etter dine spesifikke behov, enten det gjelder lagerbygg for korn, husdyrrom eller andre landbruksrelaterte formål.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bidra til å løse dine behov for driftsbygg til landbruket. Vi ser frem til å høre fra deg!

Overhalla Betongbygg
Ditt valg for pålitelige og skreddersydde bygg til landbruket.

Betong er et robust materiale som råler røff behandling og står imot ville naturkrefter. Over tid er våre smarte betongløsninger det mest lønnsomme og beste alternativet.