skjermbilde-2022-01-21-kl--12-51-18

Som støpt for fremtida

Fra fabrikken til Overhalla Betongbygg på Skogmo produseres det rundt 600 tonn betongelementer hver eneste dag.

Siden 1946 har Overhalla Betongbygg produsert betongprodukter og betongelementer på Skogmo. Det startet som en liten sesongbedrift, men år etter år har de bygd seg opp stein på stein. I dag er de en av de ledende betongelementfabrikkene i landet. Produksjonsanlegget i Overhalla har gjennomgått en stor oppgradering og dermed doblet produksjonskapasiteten.

Tidligere produserte Overhalla Betongbygg omtrent 300 tonn betongelementer hver dag. Med den nye investeringen på drøyt 35 millioner kroner har de fått nytt blandeverk, fire nye sementsiloer og sju sandsiloer og er på den måten godt rustet for fremtiden.

Link i bilde