aarets-leanvirksomhet-jpg_size-large

Årets leanvirksomhet 2019

Overhalla Betongbygg ble kåret til årets Leanvirksomhet 2019. Dette var en av de store målene som vi hadde satt oss gjennom flere år. 

Dette er noe av det største jeg har vært med på som bedriftseier. Det å sette seg et slikt hårete mål og få hele bedriften med på laget, har vært en stor reise for oss alle.

Arnt Ove Amdal, adm. dir Overhalla Betongbygg

Under jubileumskonferansen til Leanforum Norge ble Overhalla Betongbygg utropt som vinner i konkurranse med flere stor virksomheter i ulike bransjer i Norge.

Om vinnere sa fagjuryen:

Totalt sett så fremstår bedriften som en virksomhet som tar sine kunder på alvor, ved å jobbe for å oppfylle bedriften sine visjoner om å bli best. Under besøket vårt opplevde vi engasjement, stolthet, dyp kunnskap om prosessene i fabrikken, en gjensidig respekt for hverandres arbeidsoppgaver i tillegg til samspill mellom ledelsen og medarbeidere i fabrikken.

Overhalla Betongbygg har gjennom flere år utarbeidet det som kalles Overhalla-måten. Denne metodikken er basert på prinsipper i Leanfilosofien, men er tilpasset til å fungere på best mulig måte for Overhalla Betongbygg.

Underveis har det vært ulike milepæler og sertifiseringer som har vært trappetrinn på veien mot målet. Jobben er på ingen måte ferdig med dette og bedriften skal nå fortsette det gode arbeidet som det nå er lagt et godt grunnlag for.

Hovedprisene som ble delt ut var årets leanprosjekt og årets leanvirksomhet.

Arnt Ove Amdal

Adm.dir

Telefon: 900 73 400

E-post: [email protected]