dsc_1300-kopi

Overhalla Gruppen gir en halv million kroner til lag og foreninger i Namdalen

Trenger dere nye instrumenter til korpset, nye drakter til fotballaget eller nye leker til lekeplassen? Nå kan dere søke Overhalla Gruppen om støtte!

Og årsaken? Det er viktig at folk trives i Namdalen!

Fire industriaktører under samme paraply – samlet på en liten grønn flekk på kartet, milevis unna sjø, jernbane og E6. Midt på den trønderske landsbygda, omgitt av fjell, åkre og lakseelver, er det skapt et industrielt tyngdepunkt med flere hundre arbeidsplasser og omsetning i milliardklassen.

Viktig at folk trives i nærområdet vårt

Som vi sier i Overhalla: – «Kua har også vært kalv en gang», ler administrerende direktør i Overhalla Gruppen, Arnt Ove Amdal. – Drømmer er viktige, men om de skal realiseres, er det flere ting som må på plass. For vår del handler det i stor grad om folk. Kompetente folk.

Sammen med lederne i de fire bedriftene i Overhalla Gruppen skal han nå dele ut inntil en halv million kroner hvert eneste år, til gode formål. Daglig leder i Overhalla Hus, Jomar Sagmo, er enig med Amdal i hvorfor dette er viktig:
– Vi vil at folk skal trives i Namdalen og da er det også vårt ansvar som en stor industriaktør, at vi bidrar til at spesielt barn og ungdom har gode fritidstilbud. Kanskje er det den ekstra slanten fra oss som gjør at foreninga får litt bedre utstyr eller at tilbudene opprettholdes, presiserer Sagmo.

Millionstøtte til lokalsamfunnet

De siste åra har Overhalla Gruppen støttet både enkeltpersoner, lag og foreninger med til sammen om lag fem millioner kroner. De har bidratt til alt fra håndballdrakter, noter, instrumenter, huskestativ og kunstgressbane. Bare i 2016 støttet de over 20 prosjekter i hele Namdalen.

Årsaken er egentlig rimelig enkel.  – Vi trenger levende lokalsamfunn hvor folk trives. Der må vi også bidra med det vi kan, avslutter Amdal.

Søk på Overhalla – fondet her