12294640_1020172054688018_6013782155969947611_n

Utdeling av Betongelementprisen i Bodø

- Den stygge andungen viste seg å være en svane, sa ordfører Ida M. Pinnerød da DRDH Architects i kveld fikk Betongelementprisen 2015 for Stormen konserthus og bibliotek.

Betongelementprisen er en pris som deles ut til arkitekter som har gjort seg spesielt bemerket i bruk av betongelementer i byggverk. I år gikk prisen til DRDH Architechts for Stormen Konserthus. Overhalla Betongbygg har levert alle betongelementer i hvit slipt og børstet marmor og var selvfølgelig til stede i Bodø under prisutdelingen.

Høy kvalitet og funksjon

I begrunnelsen fra juryen heter det blant annet:

“Stormen, Bodøs nye konserthus og bibliotek, fullender en tidligere ubebygd og viktig del av Bodø sentrum på kvalitetsrikt vis.”

Videre står det:

“Gjennom både høy arkitektonisk kvalitet og funksjon er Stormen konserthus og bibliotek blitt to viktige bygg i Bodø sentrum. Prosjektet er et resultat av en modig prosess og et særlig godt samarbeid mellom byggherre, arkitekt og betongelementleverandør”.

Takk til Overhalla Betongbygg

Arkitektene trakk flere ganger frem Overhalla Betongbygg som har stått for betongelementene.

– Det er rørende å få så mange gode ord etter at vi har jobbet så hardt og satset så mye, sa direktør Arnt Ove Amdal etter at han gav arkitektene en god klem.

Nå trykker Bodøværingen betongen til sine hjerter.

Hele saken kan leses i Avisa Nordland

Se byggingen av Stormen dag for dag