Heimdalshallen er klar til kamp

Etter neste 12 års prosess, står nå Heimdalshallen klar til å ta i mot treningsglade barn og voksne. De har nå fått en pen og bruksvennlig hall med lite krav til vedlikehold.

Overhalla Betongbygg har vært så heldige å få muligheten til å være med på leveransen av betongelementer til Heimdalshallen. Slike prosjekter er svært interessante å være med på fordi det er mange behov som skal imøtekommes og mange løsninger som må på plass. Ledergruppen i Heimdalshallen har under hele prosessen, med HENT som hovedentreprør, vært klare på at de ønsket en bruksvennlig og god hall med krav til lite vedlikehold.

Hallen var i utgangspunktet prosjektert som et stålbygg, men gjennom prosessen ble det klart at betongelementer var å foretrekke i forhold til kravene som ble satt. De to hallene er bygget med prefabrikerte betongelementer, såkalt «betongsandwich». Ettersom dette gir meget god isolasjon er det ikke lagt varmekabler under sports-gulvet i hallene, bare i garderobene. Betongelementene, som er kledd utvendig med hvit knust marmor, er levert av Overhalla Betongbygg.

Vi takker så mye for en spennende oppdrag og ser frem i mot gode idrettsopplevelser fra Heimdalshallen.

Du kan lese mer om Heimdalshallen på bygg.no