Årets bedrift

Skogmo Industripark kåret nylig årets bedrift. Overhalla Betongbygg kunne stolt motta den høyhengede prisen

Ved den årlige sommeravslutningen hos Skogmo Industripark ble de årlige prisene for bedriftene på Skogmo uttdelt. Årets bedrift gkk til Overhalla Betongbygg og administrerende direktør Arnt Ove Amdal, kunne stolt motta prisen på vegne av bedriften.

Om årets bedrift sier juryen:

– Årets bedrift har hatt imponerende utvikling over flere år, målt i form av vekst i antall ansatte, nye og forbedrede produkter, og imponerende resultater. Dette har resultert i at selskapet markerer seg som en pålitelig leverandør både regionalt og nasjonalt, uttaler juryen.

Juryen la spesielt vekt på at bedriften, ved siden av å levere gode resultater, også utmerker seg som en god arbeidsgiver.

– Bedriftsledelsen er dyktig til å se at alle ansatte er verdifulle – hver på sin måte. Som IA-bedrift har de aktivt fokus på å være en inkluderende arbeidsplass, uttalte juyen da de ga utmerkelsen til Overhalla Betongbygg.

Juryen besto av Styreleder Svein H.Karlsen, Marthe Mosand Viken og Per Olav Tyldum.

Overhalla Betongbygg ønsker også å gratulere Jogeir Barlien hos J.Barlien Transport AS med prisen årets medarbeider. Vel fortjent.