bilde12

Overhalla Betongbygg på Horva 2013

Hvert år i slutten av August, arrangeres Nord-Norsk Landbruksutstilling i Sandessjøen. Overhalla Betongbygg er på plass.

Horva 2013 er en tradisjonsrik landbruksmesse som ligger på Sandnessletta ved de Syv-Søstre og innenfor bygrensa til Sandnessjøen. Utstillingens totalareal er 51 000 kvadratmeter. Her har det vært landbruksvirksomhet i svært lang tid med bl.a åkerbruk tilbake til rundt Kristi fødsel.

Overhalla Betongbygg er på plass for å vise frem fordelene med preproduksjon og bruk av betong som materiale i byggingen av driftsbygg til landbruket. Dersom du tar turen innom vår stand får du informasjon om ulike produkter som vi kan levere. Våre trivelige selgere kan fortelle deg det du trenger å vite om liggebåser, fôrbrett, spalteplank, gjødseskum og plansilo. Alt i betong og preprodusert.

I tillegg må du gjerne spørre våre selgere om fordelene med slipte betongfasader som innersjikt i fjøs. Du finner oss på “maskinsletta”. Dersom du ikke skal på Horva messa i år så ta gjerne kontakt med våre medarbeidere Kenneth, Svein Arne og Marius,  dersom du lurer på noe. Les mer om Horva 2013 her

Messeområde Horva 2013
Messeområde Horva 2013