standardisering2

Standardisering av driftsbygg

Overhalla Betongbygg har utviklet standard vegger til driftsbygninger.

standardisering

Overhalla Betongbygg har utviklet standard fjøsvegger til landbruksbygg. Flere planleggere har etter hvert tatt i bruk systemet. Veggene har lengde 6 meter og valgfri høyde 2,7 eller 3,0 meter. Veggtykkelsen er 300mm. Veggene leveres med grå frilagt stein som hovedfasade. Med denne standardiseringen har også isolasjonsmengden blitt satt til 140 mm. I tillegg blir det brukt en isolasjonstype som gir 20% bedre isolasjonsevne enn standard isopor.

Gjennom denne standardiseringen oppnår kunden å få et bygg med bedre isolasjon, raskere levering og at kvaliteten sikres på en bedre måte. Overhalla Betongbygg vil i samarbeid med kunden og planleggere tilstrebe å bruke disse elementene i størst mulig grad for å få et best mulig bygg.

Ta gjerne kontakt for utvidet informasjon og en hyggelig fjøsprat.